maanantai 6. syyskuuta 2010

Viis päivää lähtöön!

Muutto, osa yks.

Viime viikolla tuotii suurin osa Porvoon kämpillä olleesta kamasta Tuusulaan. Osa ei olis millään mahtunu tänne mun huoneeseen, ja onneks löyty halukkaita ottamaan mun sohvan ja telkkarin. Pieni (siis todella pieni mut sitäki äänekkäämpi) espanjalaistyttö Alicia otti ne iloiten vastaan. Menee siis samoihin opiskelijakämppiin :) Oletinki kyl että siel löytyy halukkaita. Kierrätys rokrok! Ja ah, mä sit tykkäsin kuunnella espanjaa ja espanjalaisten vääntämää englantii tuolla kämpillä taas. Kesäsin noi talot on niiiin hiljasia et alkaa loppukesää kohden jo kaipaamaa vähä elämää. Onneks sitä aina tulee :) Tuli. Outoo.
Noh, voi olla et kevari vielä kutsuu reissun jälkeen! En oo katunu kovin montaa hetkee sitä et muutin noihin kämppiin. Ne hetket on liittyny talonmieheen ja mölyyn (jos on töitä seuraavana päivänä). Mahtavaa jengii eri puolilta Suomee ja Eurooppaa; eri tapoja, tyylejä, kulttuuria, näkökulmia ja persoonia. Kevarista puheen ollen: keskustelu jatkosta tän tytön kaa on edessä viel ennen lähtöö. Päätin kuitenki olla kirjottamatta meijän tilanteesta enää kauheesti, ainakaa toistaseks.

Muutto meni muuten aika jees, mut talonmies tuli ihmettelee sitä kans. Talonmies, jonka uudet vaihto-oppilaat risti Fat Maniks. Hajoilin. Se äijä ei kyl oo mitää muuta ku Fat Man. Toisaalta, onhan se rasittava, tunkeileva, pikkutarkka, välinpitämätön ja täysin sopimaton työhönsä, eli Fat Irritating Brash Fussy Ignorant and Completely-Unsuitable-For-His-Work -Man. Valitti sohvasta ja telkkarista: "viettekö vaihtareille?" "joo." "ÖÄEI! ne jää sitten meijän hävitettäväks ku ne lähtee!" " öh, ne on täällä vuoden ja mä sanon niille että pistää kiertoon sit taas?" "SINÄKÖ MAKSAT JOS JOUDUTAAN HÄVITTÄMÄÄN SITTEN?!" "joo."
Se siitä. Pikkubroidin kanssa kannettii Alicialle ne kummatki.

Viis päivää jäljellä, mä en voi uskoo tätä. Maanantai-tiistai menee Tuusulan pään porukkaa moikkaillessa, keskiviikko-torstain oon Porvoossa, puheleskelen, moikkaan ja vedän kännit ja tuun vielä perjantaiks Tuusulan heippakeitolle. Alkaa kyl tuntuu et lähtis ikuisuudeks pois. Tää on mun elämän pisin aika poissa Suomesta, poissa kotoo. Tähän mennessä ;) Mä tiiän, että toi aika tulee lentämään siivillä, mut aion tosiaan ottaa siit kaiken irti minkä saan: eka kymmenen päivää Balilla, meininki chillax & explore. Sit kuun lopussa 23.pvä Thaimaa, ja sillon alkaa rytinä!

Voila:

Koulu alkaa 27. pvä, mitä ennen pitää koulukavereiden kaa käydä ettii asunto (lue: huvila uima-altaalla) syksyks.

Pankkitilin taidan pitää ihan Nordeassa vaan. Riippuu tietysti vähän siitä mitä meille alkupäivinä neuvotaan. Jos nostaminen on kallista ja tilin perustaminen helppoo, ni why not. Paikallinen pre-paid -kännykkäliittymä taitaa olla pakollista tavaraa.

Pitää ettii sopiva paikka harrastaa muay thai:ta (thai boxing) ja mma:ta, ja vähän neuvotella hinnoista. Paras ois joku aito, pienehkö sali, missä jengi mättäis hyvällä fiiliksellä. Voi vaan olla, että tämmösillä saleilla harjottelu jää tohon muay thaihin.. Oon netissä surffaillu, ja näyttää et iso osa ois länsimaalaisia kouluttavia saleja. Pitää paikan päällä viel yrittää ettii. Veikkaan et kaikkia ei netistä löydy!

Sit pitäis kattoo joku hyvä mesta missä suorittais sukelluskurssin. Kaveri on divemasterina eteläisessä Phuketissa yhes suomalaisessa firmassa, ja se on tulossa joulun aikana vetämään muutaman päivän reissun joilleki saarille, joita tuli kehuneeks yheks maailman hienoimmista sukelluspaikoista. Jos ehin suorittaa ton sukelluskurssin ennen sitä, lähen sen opastuksella joulun yli sukeltamaan. Sano hankkivansa mulle sen reisun hyvään hintaan. Perfect. Maailman chillein heppu tää. Sil on syntymämerkkiki mis lukee "No stress".

No ei oo, mut pitäis olla!

Skootterin vuokraamista on suositeltu niin paljon, et se pitää kyl ottaa. Mulla on kansainvälinen ajokortti vielä tallessa alkuvuoden Australian -reissulta, ja luulen et se käy tuollakin. Pitääpä muuten vielä tarkistaa. Ei kyl ois varmaan hassumpi kokemus käydä paikallisessa autokoulussakaan, jotkut on sitä matkailuohjelmissa nimittäin tehny. Hauskalta on näyttäny!

Pari päivää nyt Tuusulassa, pari Porvoossa ja sit Tuusulaan viel sanoo kavereille moi ja vetää vimoset Suomi-kännit perjantaina. Oijoijoijoiiiiiiiiii

Adam Strange - Traveller [Madventures]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti